NEEM EEN KIJKJE IN ONS BEDRIJF

De showroom voor tuin- en parkmachines & nieuwe landbouwwerktuigen

         
In onze showroom en shop proberen wij u zoveel mogelijk uit voorraad te kunnen bedienen. Van een ringisolator tot een tuinmachine, van een schroevendraaier tot een tractor; u kunt bij ons van alles wat vinden.

De meeste tractoren en machines die wij binnenkrijgen, worden vakkundig onder handen genomen, zodat u ervan op aankunt dat de tractor / machine goed is. Zelf beschikken wij ook over een verfspuitcabine met de benodigde filters en afzuiging, om iets echt strak te maken!

De shop
    
Onze showroom, winkel (en werkplaats) is vooral lichter geworden dan op deze foto's ...
    
Met onder andere: erf- en stalgereedschap, Koltec weide-afrasteringsartikelen en speelgoed...
            
De werkplaats
  

De werkplaats heeft een aparte tuin- en parkafdeling gekregen. Met de hele inrichting van de werkplaats is rekening gehouden om zo efficiënt mogelijk te werken. Door gereedschappen en hulpmiddelen strategisch bij elkaar te plaatsen in verschillende delen van de ruimte, hebben we de looptijden weten te reduceren. Verder worden de reparatie-constructiewerkzaamheden zoveel mogelijk in de metaalbewerkingshal gedaan, zodat we de werkplaats zo schoon mogelijk kunnen houden. Hetgeen van belang is voor de fijnmechanica en elektronica van o.a. moderne tractoren en werktuigen.

Het onderdelenmagazijn
      

Wij proberen zoveel mogelijk (gangbare) onderdelen op voorraad te hebben in ons magazijn, om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast leveren onze meeste leveranciers met een zogenaamde nacht-express; indien haast geboden is, geldt: Vandaag besteld, morgen in huis!

                                                                                                                             Ook zijn wij u graag van dienst bij het opknappen van uw oldtimer.

                  
De occasionhal voor tractoren & werktuigen... nieuw en (soms heel) oud...
        
Service
      
Service staat bij ons hoog in het vaandel; wij willen met u meedenken en proberen u altijd, bij machte, zo goed en vlot mogelijk op weg te helpen.

Indien u een klacht heeft, horen wij dit graag van u. Blijf er alstublieft NIET mee rondlopen! Dit komt niemand ten goede. Bovendien staan wij altijd open voor verbetering en kunnen wij indien gewenst u toelichting ter verduidelijking verschaffen.

Indien uw tractor niet meer kan rijden, een machine in vaste opstelling staat of er geen vervoersmogelijkheden voor uw heftruck en / of shovel zijn, hebben wij een servicebus voorhanden om u ter plaatse van dienst te kunnen zijn.

De vermogenstester
Tevens beschikken wij over een waterrem, om het vermogen van uw tractor te kunnen testen.

De AW waterrem is een duurzame tester, speciaal ontworpen voor langdurige testen. Het hart van de vermogenstester bestaat uit een remtrommel met remschoenen. De remschoenen worden met behulp van hydraulische druk tegen de draaiende remtrommel gedrukt. De benodigde druk is met behulp van twee regelknoppen regelbaar (grof- en fijnregelknoppen). Het door de krachtbron geleverde koppel wordt gemeten aan de as waarop de remschoenen zijn gemonteerd. Deze gehele test is aan een computer gekoppeld. U krijgt nadien een print van de testsamenvatting mee.

Hogedrukslangenpers

Met onze hogedrukslangenpers kunnen wij voor u kwalitatief hoogwaardige slangverbindingen persen voor de meest gangbare hogedrukslangen.

Parker slangenpers